despi Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Wrzucam tu kilka fotek już po sklejeniu i po pomalowaniu czekam na jakieś komentarze jestem początkującym modelarzem więc proszę o jakieś wskazówki które mi się mogą w w przyszłości przydać pozdrawiam : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echel Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Ogólnie całkiem nieźle, ale mógłbyś plecaki pomalować na jakieś inne kolory (np paski na plecakach, jakimś bardziej wyrazistym -brązowym kolorem, można na nich lekko washa zastosować, tak żeby nie było zbyt monotonnie ) te przy burtach można również przybrudzić suchym pędzlem, ochlapać je lekko albo przykurzyć, troszeczkę nie siada mi również kolor kanistrów, mogły by być ciemniejsze Myślę że się nie obrazisz, to takie drobne wskazówki które czasem warto stosować aby upiększyć całość pozdrawiam! I powodzenia w dalszych pracach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 na pewno skorzystam z porad dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Ania, a te dwa kanistry takie niedosztukowane??? ojojoj nie ładnie Ogólnie super ps Trzeba chyba przenieść ten temat do innego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) wiem tylko nie wiem jak to zrobić więc proszę o pomoc. A karnistry to wypadek przy pracy:D. tak wszystkie modele maluję pędzelkiem i się tego nie wstydzę . Edytowane 18 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Wiem że są niedociągnięcia ale staram się z modelu na model nie popełniać tych samych błędów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem ładnie. Eryk mile jestem zaskoczona twoim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Toooo chyba dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 dobrze, dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 całkiem fajny co do uwag to koledzy wyżej wymienili . pracuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Postaram się już tych błędów nie popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Na hamvee się nie znam, ale jest tu wielu specjalistów. Co do modelu to malowanie jakoś troszkę mnie nie przekonuje, ale ja lepię drugowojenne czołgi więc może tak ma być. Twoja druga praca jest dla mnie dużo lepsza. Piszesz że jestes początkującą modelarką/modelarzem więc się nie przejmuj i działaj dalej. Bardzo cieszy fakt że dziewczyna zawitała na forum. Proponuje przy następnym modelu założyć warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Mam nadzieje ze jakiś czołg też się znajdzie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matysek Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Na jakim tle było robione zdjęcie, skąd ten specyficzny odcień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Myślę, że jest to zwykły brystol kupiony w sklepie papierniczym. Kolorowych brystoli jest dużo odcieni. Co samego modelu merytorycznie się nie będę wypowiadał bo są lepsi tu na tym forum, a wykonanie podoba mi się. Jak kiedyś jeszcze będziesz robiła Humvve, to polecam forum humvee. Tam chłopaki podpowiedzą ci co i jak. Link do tego forum: www.humvee-models.com Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 21 Marca 2013 Autor Share Napisano 21 Marca 2013 jestem już zalogowana i mile zaskoczona pomocą jaką tam dostałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 21 Marca 2013 Autor Share Napisano 21 Marca 2013 Na jakim tle było robione zdjęcie, skąd ten specyficzny odcień? o ile dobrze pamiętam papier fotograficzny taki do drukarek lecz nie jestem tego pewna. Nie mam pojęcia skąd ten specyficzny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Nie mam pojęcia skąd ten specyficzny odcień. Z źle dobranego balansu bieli .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 nie znam się na fotografowaniu zdjęć:( zresztą chyba wtedy kiepskie światło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi