Maciek_66 Napisano 26 Sierpnia 2007 Napisano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Skończyłem go jeszcze przed GULFHAWK'iem, a dzisiaj zrobiłem zdjęcia: Skala 1/32, Revell, Aires, Moskit... Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj
Maciek_66 Napisano 26 Sierpnia 2007 Autor Napisano 26 Sierpnia 2007 Tym razem chyba w prawidłowym dziale. Skala 1/32, Revell, Aires, Moskit... Cytuj
tytus Napisano 26 Sierpnia 2007 Napisano 26 Sierpnia 2007 No jedwabisty ten twój Mietek. Tylko koła podwozia głównego są w stosunku do reszty samolotu trochę za czyste. No chyba, że tych dwóch co stoją obok samolotu zdążyło je wytrzeć zanim zrobiłeś fotki:-) Cytuj
Timi Napisano 26 Sierpnia 2007 Napisano 26 Sierpnia 2007 Mistrzu Zawsze jak patrze na modele wykonane przez Ciebie to jestem w szoku. Podejrzewam że Twoje motto to : czysto, profesjonalnie i tak żeby wszystkim opadły kopary pozdrawiam czekam na więcej Cytuj
Gość Napisano 27 Sierpnia 2007 Napisano 27 Sierpnia 2007 Bardzo ładna i duża sto dziewiątka , mógłbyś wrzucić więcej zdjęć , szczególnie interesują mnie „moskity” Cytuj
Maciek_66 Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Napisano 27 Sierpnia 2007 Zawsze podobały mi się duże modele. Ostatnio zrobiłem Fw w 1/24, Corsaira w 1/32 i trochę się wyleczyłem, proza życia ściągnęła mnie na ziemię. Ciężko się manewruje takimi grzmotami, poza tym gablota już pełna... Ale 109 tka jest mała i swym kształtem zasłużyła na taką prezentację. Jeszcze się skuszę na 109 E w 1/32 - ma być Eduarda i na to czekam. Generalnie głównie 1/48, ale co tam jeszcze przyszłość pokaże to się zobaczy! Cytuj
spiton Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 mietek wydaje sie być idealny :-)) więcej zdjęć na litośc boską :-))))))) tylko ten pilot jakby za gruby Cytuj
Deco Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 mietek wydaje sie być idealny :-))więcej zdjęć na litośc boską :-))))))) tylko ten pilot jakby za gruby Nie czytałeś uważnie! Więcej zdjęć będzie w prasie modelarskiej!! Jakby Maciek wstawił więcej fot tutaj to prezentowanie modelu w gazecie nie miałoby sensu! Cytuj
Marek Świderski Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Maciek a nie wstawiałeś już raz tego modelu o tu Cytuj
Maciek_66 Napisano 6 Września 2007 Autor Napisano 6 Września 2007 Trochę mi się pomieszało. Najpierw wstawiłem w inne miejsce, potem zamieniałem zdjęcia, bo mi się żle zmniejszyły i nie mogłem tego znaleźć, no i wstawiłem drugi raz... No cóż, trochę mi się nie udało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi