Maciek_66 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Skończyłem go jeszcze przed GULFHAWK'iem, a dzisiaj zrobiłem zdjęcia: Skala 1/32, Revell, Aires, Moskit... Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 A jakieś lepsze zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 26 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Tym razem chyba w prawidłowym dziale. Skala 1/32, Revell, Aires, Moskit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 No jedwabisty ten twój Mietek. Tylko koła podwozia głównego są w stosunku do reszty samolotu trochę za czyste. No chyba, że tych dwóch co stoją obok samolotu zdążyło je wytrzeć zanim zrobiłeś fotki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Mistrzu Zawsze jak patrze na modele wykonane przez Ciebie to jestem w szoku. Podejrzewam że Twoje motto to : czysto, profesjonalnie i tak żeby wszystkim opadły kopary pozdrawiam czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Bardzo ładna i duża sto dziewiątka , mógłbyś wrzucić więcej zdjęć , szczególnie interesują mnie „moskity” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Skala 1/32, To w tej skali też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Zawsze podobały mi się duże modele. Ostatnio zrobiłem Fw w 1/24, Corsaira w 1/32 i trochę się wyleczyłem, proza życia ściągnęła mnie na ziemię. Ciężko się manewruje takimi grzmotami, poza tym gablota już pełna... Ale 109 tka jest mała i swym kształtem zasłużyła na taką prezentację. Jeszcze się skuszę na 109 E w 1/32 - ma być Eduarda i na to czekam. Generalnie głównie 1/48, ale co tam jeszcze przyszłość pokaże to się zobaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 mietek wydaje sie być idealny :-)) więcej zdjęć na litośc boską :-))))))) tylko ten pilot jakby za gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 mietek wydaje sie być idealny :-))więcej zdjęć na litośc boską :-))))))) tylko ten pilot jakby za gruby Nie czytałeś uważnie! Więcej zdjęć będzie w prasie modelarskiej!! Jakby Maciek wstawił więcej fot tutaj to prezentowanie modelu w gazecie nie miałoby sensu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 DLA MNIE IDEAŁ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Maciek a nie wstawiałeś już raz tego modelu o tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 6 Września 2007 Autor Share Napisano 6 Września 2007 Trochę mi się pomieszało. Najpierw wstawiłem w inne miejsce, potem zamieniałem zdjęcia, bo mi się żle zmniejszyły i nie mogłem tego znaleźć, no i wstawiłem drugi raz... No cóż, trochę mi się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi