Kosynier Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 W planach mam zamiar wykonać model na podstawie zdjęcia, i potrzebuję pomocy w identyfikacji jaka wersja czołgu jest na poniższych zdjęciach. Nie wiem czy jest to T-54A czy T-55? Z tego co wiem zdjęcia zrobione w Elblągu w latach 1971-73. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Obstawiałbym T-55, nie widać kopuły wentylatora na wieży - charakterystyczny element dla T-54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wfm Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Cześć. T-55A z wykładziną antyradiacyjną. Pozdrawiam Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 T-55a odezwij sie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Czy T-54AM miał kopułę wentylatora? Czymś jeszcze roznil sie zewnętrznie od T-55A? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi