DarthDominik Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Prosze was modelarze powedzcie jak wstawic zdjecie na forum.Prosze was bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Żal mnie ściska,że nie można bezpośrednio na forum wstawiać zdjęć (co udało mi się opanować).Na moją niekorzyść,jeszcze nie wstawiłem żadnego zdjęcia mojego modelu na tym forum., Nie radzę sobie z tymi,wszystkimi hostingami. To nic,często oglądam wasze zdjęcia,oby jak najwięcej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Żal mnie ściska,że nie można bezpośrednio na forum wstawiać zdjęć (co udało mi się opanować).Na moją niekorzyść,jeszcze nie wstawiłem żadnego zdjęcia mojego modelu na tym forum.,Nie radzę sobie z tymi,wszystkimi hostingami. No błagam, kolega Reggy wszystko dokładnie wytłumaczył i nawet zdjęcia porobił... Wrzucenie zdjęć na Imageshack to 30 sekund nie licząc transferu. Logujemy się, klikamy browse, wybieramy fotki, potem ok i upload. Czekamy aż zielone paski dojdą do prawej strony i wyskakują nam miniaturki zdjęć. Koło nich jest mała ikonka z literką i, po kliknięciu wyskoczy okienko z linkami, kopiujemy jeden z zakładki forum i wklejamy do postu. Co do wstawiania zdjęć bezposrednio na forum, gdzieś je trzeba trzymać a serwery tanie nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 a spróbuj przez fotosik jest bardzo prosty; wrzucasz zdjęcia - jak je otwierasz to pokazuje się tabelka do linków-kopiujesz i wklejasz do swojego posta - proste www.fotosik.pl - ja korzystam i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Nie radzę sobie z tymi,wszystkimi hostingami. a ja na przykłąd nie umiem latać wahadłowcem I to Ci się chwali,że umiesz się przyznać do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi