tadeusz6514 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 To moja galeria -proszę o ocenę . Model firmy Mirage - reszta to samodzielne wykonanie , jak i dioramy ,żołnierzy , jeży oraz drutu kolczastego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2013 To moja galeria -proszę o ocenę . Model firmy Mirage - reszta to samodzielne wykonanie , jak i dioramy ,żołnierzy , jeży oraz drutu kolczastego . Ten post powinien znaleść się tutaj -to wszystko przez Święta -śnieg i prima aprilis ------sory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Jako pierwsza galeria w tym projekcie mogły oczywiście pojawić się nieścisłości, ale regulamin mówi jasno... 8 Pierwszym zdjęciem w galerii musi być zdjęcie na którym się wzorował uczestnik, a następne modelu/scenki z jak najdokładniej oddaną perspektywą ze zdjęcia wzorcowego, a dopiero potem resztę zdjęć. Uprzejmie proszę o zastosowanie się do tego punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2013 OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2013 To ostatnie zdjęcia z budowy .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Strasznie namieszałeś z tymi zdjęciami ;) Może poproś jakiegoś moderatora żeby zrobił z tym porządek, wrzucił wszystko prawidłowo do pierwszego postu, a te niepotrzebne posty wykasował. Co do samej pracy, to jakoś szczególnie wybitna chyba nie jest, ale i tak szacunek za podjęcie tamatu i ukończenie w terminie, co mało komu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Praca nie jest wolna od wad, ale włożyłeś dużo pracy własnej i to naprawdę się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Dziękuję za pozytywne oceny mojej pracy - jestem świadomy wielu braków w tym co robię (Alę nie od razu Kraków zbudowano ) po mału dojdę do wprawy i będę miał więcej znajomych i oczywiście więcej pochwał za swoje prace modelarskie / choć od błędów się nie ucieknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi