piotrkur Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Barthass ma wiedzę i chętnie się nią dzieli. Doświadczyłem tego wiele razy. Potwierdzam i wsztstko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Nie tylko wiedzą!! Ale o tym niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 A ja tak jeszcze chciałem nawiązać do gąsienic, ot tak żeby Cię jeszcze bardziej przestraszyć . Żeby nadać gąskom jeszcze większego realizmu, powinieneś ponawiercać łączniki ogniw. O tak właśnie: 76 ogniw na stronę razy 4 otworki Oczywiście traktuj ten post jako żart ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Grzegorzu, nie strasz, gdyż mnie to też niedługo będzie dotyczyć Żeby za dużo nie wiercić, można sobie odpuścić ogniwa, które będą ukryte pod fartuchami, wtedy mamy prawie o połowę mniej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Barthass, wracając do swoich Abramsów, również zacząłem się zastanawiać, czy by nie powiercić tych łączników. Jako że moje modele są już poskładane, to właśnie w ten sposób załatwiłbym sprawę tych otworów ( tylko to co widać ) . Ten post napisałem dla żartu, bo wiem że Krzysztof pisał, że przeraża go składanie gąsienic Bronco ( liczba elementów ) i tak chciałem rozluźnić atmosferę . A że tak zapytam Barthass, którego Abramsa będziesz kleił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 A że tak zapytam Barthass, którego Abramsa będziesz kleił?? Takiego Może i nie do końca Abrams, ale kadłub ten sam Ale, o tym za jakiś czas, najpierw muszę skończyć Magacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Straszycie, straszycie Właśnie odebrałem gąski z poczty więc może w weekend uda się coś ruszyć do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 No i jak się podobają gąsienice ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukMon Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 A że tak zapytam Barthass, którego Abramsa będziesz kleił?? Takiego Może i nie do końca Abrams, ale kadłub ten sam Ale, o tym za jakiś czas, najpierw muszę skończyć Magacha. A czy jakiś producent ma w ofercie model lub elementy do zbudowania tego pojazdu inżynieryjnego? Czy może trzeba zbudowac ten trał przeciwminowy od zera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 A czy jakiś producent ma w ofercie model lub elementy do zbudowania tego pojazdu inżynieryjnego? Nawet dwóch, ale cena jest dosyć wysoka: http://defmodel.com/ http://www.perfect-scale.de/Umbau--und-Zuruestsaetze-1---35/M1-ABV.html Ja ze względu na trał wybrałem tego z DEF Model, jak znajdę chwilę czasu, to wrzucę inboxa. Dobra, chyba starczy spamowania w temacie kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 No to dla tych co chcieliby zbudować M1 ABV i przy okazji troszkę zaoszczędzić na wydatkach : http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=166089&ord=&page=1 No dobra Panowie ale chyba odbiegamy od meritum tego wątku, co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi