Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja tak jeszcze chciałem nawiązać do gąsienic, ot tak żeby Cię jeszcze bardziej przestraszyć . Żeby nadać gąskom jeszcze większego realizmu, powinieneś ponawiercać łączniki ogniw. O tak właśnie:

Mk25694_zps5d7e6e01.jpg

76 ogniw na stronę razy 4 otworki Oczywiście traktuj ten post jako żart ;). Pozdrawiam

Napisano

Grzegorzu, nie strasz, gdyż mnie to też niedługo będzie dotyczyć

Żeby za dużo nie wiercić, można sobie odpuścić ogniwa, które będą ukryte pod fartuchami, wtedy mamy prawie o połowę mniej roboty

Napisano

Barthass, wracając do swoich Abramsów, również zacząłem się zastanawiać, czy by nie powiercić tych łączników. Jako że moje modele są już poskładane, to właśnie w ten sposób załatwiłbym sprawę tych otworów ( tylko to co widać ) . Ten post napisałem dla żartu, bo wiem że Krzysztof pisał, że przeraża go składanie gąsienic Bronco ( liczba elementów ) i tak chciałem rozluźnić atmosferę .

A że tak zapytam Barthass, którego Abramsa będziesz kleił??

Napisano

Takiego Może i nie do końca Abrams, ale kadłub ten sam

Ale, o tym za jakiś czas, najpierw muszę skończyć Magacha.

MBS-AssaultBreacherVehicl-MC5_zpsfaace6a4.jpg

Napisano

Takiego Może i nie do końca Abrams, ale kadłub ten sam

Ale, o tym za jakiś czas, najpierw muszę skończyć Magacha.

MBS-AssaultBreacherVehicl-MC5_zpsfaace6a4.jpg

A czy jakiś producent ma w ofercie model lub elementy do zbudowania tego pojazdu inżynieryjnego?

Czy może trzeba zbudowac ten trał przeciwminowy od zera?

Napisano
A czy jakiś producent ma w ofercie model lub elementy do zbudowania tego pojazdu inżynieryjnego?

Nawet dwóch, ale cena jest dosyć wysoka:

http://defmodel.com/

http://www.perfect-scale.de/Umbau--und-Zuruestsaetze-1---35/M1-ABV.html

Ja ze względu na trał wybrałem tego z DEF Model, jak znajdę chwilę czasu, to wrzucę inboxa.

Dobra, chyba starczy spamowania w temacie kolegi