robert.bednarczyk Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo sympatyczne przyjęcie mnie do grona forumowiczów sprawiło, że zdobyłem się na odwagę pokazać jeden z nieco starszych modeli - A6M5 Zero w 1/48 z Tamiyi wzbogacony blaszkami Eduarda i lufami Mastera. Model zrobiłem pod na przełomie lat 2010/2011. Postanowiłem, że zanim zacznę wypowiadać się na temat modeli innych Kolegów, powinienem powiedzieć coś o moim modelarstwie, a zamiast słów najlepiej zaprezentować to co się "zlepiło". RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzę Robercie że podziergałeś już trochę w życiu - bardzo mi się podoba - tak jak wspomniałem będę czekał również na jakiś warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Trzeba było od razu przyznać się, że Budujesz prawdziwe samoloty a nie modele co prawda nie mój obszar zainteresowań ale modelik na prawdę profesjonalny, uwielbiam takie zadrapania, ślady użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Dzięki serdeczne za tak dobre słowa. "Zero" to jeden z modeli, z których jestem najbardziej zadowolony, w którym udało mi się zrealizować prawie wszystkie założenia. A odrapania są prawdziwe bo wcale nie malowane lecz "wydrapane" do spodniej powierzchni metalizera. RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi