robert.bednarczyk Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo sympatyczne przyjęcie mnie do grona forumowiczów sprawiło, że zdobyłem się na odwagę pokazać jeden z nieco starszych modeli - A6M5 Zero w 1/48 z Tamiyi wzbogacony blaszkami Eduarda i lufami Mastera. Model zrobiłem pod na przełomie lat 2010/2011. Postanowiłem, że zanim zacznę wypowiadać się na temat modeli innych Kolegów, powinienem powiedzieć coś o moim modelarstwie, a zamiast słów najlepiej zaprezentować to co się "zlepiło". RB. Cytuj
tombie01 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzę Robercie że podziergałeś już trochę w życiu - bardzo mi się podoba - tak jak wspomniałem będę czekał również na jakiś warsztat. Cytuj
adi_td1 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Trzeba było od razu przyznać się, że Budujesz prawdziwe samoloty a nie modele co prawda nie mój obszar zainteresowań ale modelik na prawdę profesjonalny, uwielbiam takie zadrapania, ślady użytkowania Cytuj
robert.bednarczyk Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 Dzięki serdeczne za tak dobre słowa. "Zero" to jeden z modeli, z których jestem najbardziej zadowolony, w którym udało mi się zrealizować prawie wszystkie założenia. A odrapania są prawdziwe bo wcale nie malowane lecz "wydrapane" do spodniej powierzchni metalizera. RB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi