Artur D. Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Czym dokleić blaszki do kabinki by nie wyszło zamglenie od kleju CA, ewentualnie jak zabezpieczyć ?? Cytuj
wojtas Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Jak male to na sido.Ja kleje wiele blach na sido ale w pancerce.Pozdro. Cytuj
Artur D. Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Napisano 9 Kwietnia 2013 OK, ale mi chodzi o klejenie blaszek do przezroczystego plastiku, tak by nie było widac mgiełki od kleju Cytuj
ministersan Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 A próbowałeś klejem Microscale do foli metalowej - MICRO METAL FOIL ADHESIVE. Cytuj
Artur D. Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Napisano 9 Kwietnia 2013 O tym jeszcze nie myślałem, na razie jestem na etapie przezroczystego Poxipolu. Wiem że były kiedyś "niedymiące" kleje CA, ale nie potrafię ich namierzyć w tej chwili Cytuj
blitzaaa Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 spróbuj clerfixem humbrola. ja tak kleiłem małe elementy też metalowe do orlika którego kiedyś fotografowałeś :-)) Cytuj
Artur D. Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Napisano 10 Kwietnia 2013 spróbuj clerfixem humbrola. ja tak kleiłem małe elementy też metalowe do orlika którego kiedyś fotografowałeś :-)) Dzięki Marcinie, muszę przetestować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi