Artur D. Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Czym dokleić blaszki do kabinki by nie wyszło zamglenie od kleju CA, ewentualnie jak zabezpieczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Jak male to na sido.Ja kleje wiele blach na sido ale w pancerce.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 OK, ale mi chodzi o klejenie blaszek do przezroczystego plastiku, tak by nie było widac mgiełki od kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 A próbowałeś klejem Microscale do foli metalowej - MICRO METAL FOIL ADHESIVE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 O tym jeszcze nie myślałem, na razie jestem na etapie przezroczystego Poxipolu. Wiem że były kiedyś "niedymiące" kleje CA, ale nie potrafię ich namierzyć w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 spróbuj clerfixem humbrola. ja tak kleiłem małe elementy też metalowe do orlika którego kiedyś fotografowałeś :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2013 spróbuj clerfixem humbrola. ja tak kleiłem małe elementy też metalowe do orlika którego kiedyś fotografowałeś :-)) Dzięki Marcinie, muszę przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi