Lukas Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam! Przedstawiam ukończoną dosłownie wczoraj winetkę z Pantherturm'em w roli głównej. Model - wieża Italeri figurka - Pegaso Tylko to jedno zdjęcie - więcej będzie za jakiś czas na mojej stronie. Zapraszam do komentowania. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Tu natomiast widzę przepiękną dioramę w Twoim (mam nadzieję ) wykonaniu. Już brakuje mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 figurka b.ladna dioramka ciekawa i ladnie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Dziękuję... Moje wykonanie... Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Tylko to jedno zdjęcie - więcej będzie za jakiś czas na mojej stronie. Kiedy będzie to ,,za jakiś czas''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Postaram się do końca kwietnia, bo póki co, doba ma dla mnie za mało godzin. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Bardzo ładne i efektowne-pytanko -skąd szyld z nazwa ulicy-Verlinden czy może cuś innego-pytam bo będę potrzebował w niedalekim czasie do dioramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 12 Maja 2006 Autor Share Napisano 12 Maja 2006 Dzięki! Szyld pochodzi z : Foto z http://www.internetmodeler.com Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi