Jumo Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Absolutnie nie mają być w kolorze nadwozia A gdzie są węże do beczek z paliwem?.Pozdrawiam M1A1(HA) Dzięki , no właśnie węże ....jakoś nie potrafię namierzyć fotki gdzie dokładnie byłoby to ustrojstwo pokazane . Muszę się porządnie zabrać za szukanie chyba że ktoś dysponuje. Może uda mi się jeszcze dorobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Siemka .Fotki co prawda nie znalazłem (miałem monografię 72-ki ale komuś pożyczyłem i nie oddał)ale znalazłem coś innego : instrukcję do T72M1 z 1/35 Tamiya w sklepie Moje Hobby tam masz wszystko przystępnie pokazane( linka nie wyślę bo piszę z pracy).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Siemka .Fotki co prawda nie znalazłem (miałem monografię 72-ki ale komuś pożyczyłem i nie oddał)ale znalazłem coś innego : instrukcję do T72M1 z 1/35 Tamiya w sklepie Moje Hobby tam masz wszystko przystępnie pokazane( linka nie wyślę bo piszę z pracy).Pozdrawiam M1A1(HA) Dzieki serdeczne , jednak wujek google pomógł znalazłem . Tutaj jest fajnie wszystko pokazane : http://www.primeportal.net/tanks/azrael_raven/t-72_raac_museum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Efekt prac nad wężami paliwowymi. Jak na razie zrobiłem to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Pojawiły się węże paliwowe i znaki parytetu drogowego : Okazało się ze na węże idealnie nadają się sznureczki które moja Pani używa do tworzenia biżuterii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Super to wygląda. Następnym razem zainwestuj w blaszki Edka koszt niewielki(27PLN) a jaki skok jakościowy i ile frajdy. Mój następny projekt to właśnie T72A ale z 2 Dywizji Pancernej Gwardii Republikańskiej "Tawakalna", na razie jestem na etapie gromadzenia zdjęć(tank,blaszki,lufę, gąsienice, silnik i spalone kółka już mam).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 No cóż na projekt był ograniczony budżet ;) , zresztą jak widać czasowo też . Jak na razie zawodowo zajmują mnie projekty 1:1 bardzo bardzo duże . Mam nadzieję skończyć siedem dwójkę w tym tygodniu tym bardziej że są w planie długie wolne majowe dni Tak naprawdę zostało tylko malowanie kalki opaćkanie ..........tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Chcesz trochę fotek prosto z polskiego poligonu? Zobaczysz sobie różne warianty malowania i opaćkania. Z tym, że wersje tanków to T-72M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Chcesz trochę fotek prosto z polskiego poligonu? Zobaczysz sobie różne warianty malowania i opaćkania. Z tym, że wersje tanków to T-72M1 Oczywiście byłbym bardzo wdzięczny , co do wersji zdaję sobie sprawę że nie będzie za bardzo pasiła ale cóż już zdecydowałem sie na polaka Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 No to podaj maila na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 No i pomalowany , zdjęcia bardzo kiepskie. W rzeczywistości modulacja jest bardziej wyraźna . Teraz zastanawiam się sido nie siod .... Oczywiscie nie obyło się bez strat jak widać razem z taśmą maskującą odlazło troszkę farby ale juz poprawione. Teraz trzeba sie zabrać z pędzlowanie. Wszytkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 No i powstał polak , teraz czas na odplastikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi