Jumo Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Absolutnie nie mają być w kolorze nadwozia A gdzie są węże do beczek z paliwem?.Pozdrawiam M1A1(HA) Dzięki , no właśnie węże ....jakoś nie potrafię namierzyć fotki gdzie dokładnie byłoby to ustrojstwo pokazane . Muszę się porządnie zabrać za szukanie chyba że ktoś dysponuje. Może uda mi się jeszcze dorobić . Cytuj
Adams M1A1 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Siemka .Fotki co prawda nie znalazłem (miałem monografię 72-ki ale komuś pożyczyłem i nie oddał)ale znalazłem coś innego : instrukcję do T72M1 z 1/35 Tamiya w sklepie Moje Hobby tam masz wszystko przystępnie pokazane( linka nie wyślę bo piszę z pracy).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
Jumo Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Siemka .Fotki co prawda nie znalazłem (miałem monografię 72-ki ale komuś pożyczyłem i nie oddał)ale znalazłem coś innego : instrukcję do T72M1 z 1/35 Tamiya w sklepie Moje Hobby tam masz wszystko przystępnie pokazane( linka nie wyślę bo piszę z pracy).Pozdrawiam M1A1(HA) Dzieki serdeczne , jednak wujek google pomógł znalazłem . Tutaj jest fajnie wszystko pokazane : http://www.primeportal.net/tanks/azrael_raven/t-72_raac_museum/ Cytuj
Jumo Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 Efekt prac nad wężami paliwowymi. Jak na razie zrobiłem to : Cytuj
Jumo Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 Pojawiły się węże paliwowe i znaki parytetu drogowego : Okazało się ze na węże idealnie nadają się sznureczki które moja Pani używa do tworzenia biżuterii . Cytuj
Adams M1A1 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Super to wygląda. Następnym razem zainwestuj w blaszki Edka koszt niewielki(27PLN) a jaki skok jakościowy i ile frajdy. Mój następny projekt to właśnie T72A ale z 2 Dywizji Pancernej Gwardii Republikańskiej "Tawakalna", na razie jestem na etapie gromadzenia zdjęć(tank,blaszki,lufę, gąsienice, silnik i spalone kółka już mam).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
Jumo Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Napisano 28 Kwietnia 2014 No cóż na projekt był ograniczony budżet ;) , zresztą jak widać czasowo też . Jak na razie zawodowo zajmują mnie projekty 1:1 bardzo bardzo duże . Mam nadzieję skończyć siedem dwójkę w tym tygodniu tym bardziej że są w planie długie wolne majowe dni Tak naprawdę zostało tylko malowanie kalki opaćkanie ..........tylko ... Cytuj
Abominus Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Chcesz trochę fotek prosto z polskiego poligonu? Zobaczysz sobie różne warianty malowania i opaćkania. Z tym, że wersje tanków to T-72M1 Cytuj
Jumo Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Chcesz trochę fotek prosto z polskiego poligonu? Zobaczysz sobie różne warianty malowania i opaćkania. Z tym, że wersje tanków to T-72M1 Oczywiście byłbym bardzo wdzięczny , co do wersji zdaję sobie sprawę że nie będzie za bardzo pasiła ale cóż już zdecydowałem sie na polaka Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj
Jumo Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 No i pomalowany , zdjęcia bardzo kiepskie. W rzeczywistości modulacja jest bardziej wyraźna . Teraz zastanawiam się sido nie siod .... Oczywiscie nie obyło się bez strat jak widać razem z taśmą maskującą odlazło troszkę farby ale juz poprawione. Teraz trzeba sie zabrać z pędzlowanie. Wszytkie uwagi mile widziane Cytuj
Jumo Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 No i powstał polak , teraz czas na odplastikowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi