stefan1965 Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Wpadło mi takie coś w ręce i pozwolę sobie zaprezentować toto szanownym forumowiczom. Jest to ciekawostka rzadko spotykana obecnie. Revell skala 1/200 ok.2 kilogramy plastiku ale dosyć kontrowersyjny model. Zresztą o gustach się nie dyskutuję. Proszę oto zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Fajny zestaw widziałem kiedyś Dokup do tego dwa holowniki w tej skali i będzie fajna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 A helikopter jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2013 W zestawie nie ma ale mam to http://www.bronco-model.com/en/productsd.php?pid=168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi