miki rempejcz. Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Kolego, mam pytanie. Jak robisz zawiasy drzwi, poprosiłbym też o fotkę jak to wygląda. Z góry dzięki! A sam model wygląda bardzo przyjemnie, generalnie nie lubię showcarów, ale tu patrzę na wykonanie modelu. Jest naprawdę super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Miki rempejcz spójrz na mój poprzedni model viewtopic.php?f=88&t=37347&start=0 tu widać....już nie długo wraca do niego. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Share Napisano 12 Lipca 2013 Witam. model już ukończony, nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi