kalaruch Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Ciekawy modelik, taka odskocznia - zainteresował mnie i drapnąłem na allegro Modelik rzadko spotykany, modelarze narzekają na słabą instrukcję, która przyprawia o ból głowy... Rzeczywiście, laweta jest koszmarem, trzeba na czuja robić wszystko. Jak MG ładnie się robi, to laweta - do lewatywy :P Emgieta polepiona, otwory przy gwizdku wywiercone, gwizdek przewiercony. Niestety tu dragon się nie popisał i trza było samopas robić: Trommel nie malowany, bez podkładu aby widać było różnicę. A tutaj nieszczęsna laweta, nie mogę dokończyć bo posiałem sprężynkę do blokady przedniej podpory...czekam aż jakiś CDrom kipnie to wymontuję dziada z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Ciekawy model, nigdy go nie spotkałem. Jedna uwaga- starter taśmy nigdy nie stał dęba, tylko normalnie opadał pod wpływem grawitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Piter - tak, ale to materiał DS, więc dragonowski kiszkowaty kondom...nie rozumiem czemu cofnęli się w rozwoju, to nawet ciężko obrobić bo ta guma ciężko się tnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Oj, to rzeczywiście nieciekawie. Nie wiem czy będziesz robił wyjmowanego maga, ale jeśli nie, to ja bym po prostu odciął ten starter i zrobił go z kawałka blaszki lub cienkiego polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi