ciarko12 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam. jestem początkującym forumowiczem. Czy taki zestaw do malowania ciężarówek się nadaje, czy może coś polecacie lepszego? http://allegro.pl/kompresor-bezglosny-airbrush-zestaw-modelarski-i3198918038.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciarko12 Napisano 2 Maja 2013 Autor Share Napisano 2 Maja 2013 Może ktoś ma ciekawy sprzęt dla początkującego modelarza? Jestem zainteresowany. Chodzi o sprzęt ze średniej półki. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Maja 2013 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2013 Witam. Po pierwsze kolego zanim założysz jakiś temat, to popatrz w jakim dziale. Zaśmiecasz forum pytając o aerograf w dziale warsztatowym. Od takich tematów jest specjalny dział. Po drugie popatrz czy już podobny temat do tego jaki założyłeś nie istnieje. Bo jak istnieje, to nikt ci nie odpowie. Po drugie taki zestaw jak ten co pokazałeś w linku, to się nie kalkujuje. Co jakiś czas musisz napełniać butlę gazem za który musisz zapłacić. To lepiej zrobić sobie takie coś z koła samochodowego, bo powietrze na kazdej stacji za darmo napompujesz. Nie ma kompresorów dla początkujących modelarzy, kupujesz taki na jaki cię stać i tyle. A co do aerografów to ja używam ogólno dostępnego na allegro w cenie ok 50zł i jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marko Marko Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Modelik rzadko spotykany, modelarze narzekają na słabą instrukcję, która przyprawia o ból głowy... Rzeczywiście, laweta jest koszmarem, trzeba na czuja robić wszystko. Jak MG ładnie się robi, to laweta - do lewatywy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi