Robert C Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam! Jakiś czas temu zrobiłem taką winietkę. Pierwszy raz zrobiłem na niej takie rzeczy jak: -zimowy kamuflaż -śnieg -mokre błoto Jestem z tego jak na pierwszy raz całkiem zadowolony ,niestety oprócz tłumiku oraz tych rur, jak to malować aby wyglądało naturalniej? Proszę Was o krytykę oraz rady czego na przyszłość uniknąć i co zrobić inaczej lub lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Niektóre fotki troszeczkę niewyraźne ale kamuflaż widać, wyszedł całkiem dobrze. Tylko dlaczego jest tak bardzo zatopiony w ten brązowej mazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 No to załoga ma lekki problem. Świetny pomysł, sam model poza tłumikiem który przydałoby się bardziej zróżnicować, także wygląda zachęcająco, jedynie błoto trochę mało plastyczne, stanowczo za ubite żeby tak pochłonęło pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Cześć ! W zamyśle model miał się zatopić w tej brei na wiosenne roztopy i sobie odstał kilka miesięcy. A co do tłumików . to jak je malować ? olejami czy akrylowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Cześć ! A co do tłumików . to jak je malować ? olejami czy akrylowymi ? Obojętne, można też zmieszać z pigmentami dla urozmaicenia i nadania chropowatości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi