Warhawk Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Witam wszystkich. Ostatnio zapragnąłem zrobić szybki odkurzacz czyli poczciwego MiGa-21 i pod wpływem impulsu "okazyjnie" zakupiłem wersję MF "Miecznik" z Academy. Moim zamysłem jest zrobić go w malowaniu po 2000 roku i z maksymalną liczbą podwieszeń. Jak zacząłem studiować różne fora to okazało się, że nie był to szczęśliwy wybór, w związku z tym mam pytania: - czy faktycznie jest mu bliżej do bisa i jeżeli tak to co trzeba w nim zmienić ? - pod którą wersją MF czy Bis (a może jeszcze inna była używana po 2000 r.) można więcej podwiesić ? - a może zakupić Eduarda MF profipack ( http://www.martola.com.pl/pl307/produkty35924/mig_21_mf) ? Bardzo proszę o poradę, bo nigdy nie robiłem "odkurzaczy" w 48 i nie mam bladego pojęcia co i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 MF edka to produkt bliski idealu, poprawny merytorycznie i samoskładaj zarazem, to naprawde przyjemnosc i zabawa budowac model z tego zestaw. Nie pozbawialbym sie tej przyjemnosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Kup MF-a z eduarda i wykorzystując kalki z academy, zrobisz dobrego miecznika. Żeby nie zmarnować Academy to dokupisz kalki z malowaniem do bisa ( bo w pudełku Academy jest Bis) i zrobisz bisa (albo podeślesz wypraski do mnie co by się nie zmarnowały i ja zrobię bisa ). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warhawk Napisano 11 Maja 2013 Autor Share Napisano 11 Maja 2013 Dziękuję za podpowiedzi . Kupiłem tego Profipacka no i się zobaczy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Bardzo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi