Marcin94 Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Witam. Normalnie na co dzień sklejam modele samolotów ,ale chciałem sobie raz skleić model okrętu(jest to model lotniskowca "graf zeppelin" ponieważ jest to model dla mnie wyjątkowy ,bo jest on jedynym niemieckim lotniskowcem z okresu II WW. z tego co wiem ).Dla tego mam pytanie do modelarzy okrętów-Jak-malować okręty?.Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Żaden ze mnie znawca w tej dziedzinie, ale ja bym zaczął szukać tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 10 Maja 2013 Autor Share Napisano 10 Maja 2013 ale chciałbym jakiej odpowiedzi ale i tak dzięki za wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi