dr.Watson Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Witam, mam pytanie, bo jestem naprawdę zielony w tym temacie. Składałem już sporo figurek ale z tym się spotykam pierwszy raz. Mianowicie kupiłem Figurki Trampka, i w pudełku jest także duży arkusz kalkomanii, kamuflażu. Czy to się nakleja na figurkę czy jak ? Dodam że kalka jest bardzo gruba i robiłem próbę i nie ma mowy żeby okleić nią figurkę. Pomóżcie panowie, co robię źle.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Chodzi Ci o amerykańskie kamo forrest,pustynne? Z tego co słyszałem to nadaje się to tylko do kosza,i mój informator radził to raczej malować,z kalkomanii używam tylko dystynkcji i oznak dywizyjnych z Echelona i to mogę z czystym sercem polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Maja 2013 Autor Share Napisano 16 Maja 2013 Nie, mam Niemieckich komandosów. Modern German KSK Commandos Trampka. Też tak podejrzewam że to się nadaje do kosza, tylko po cholerę to dołączają do zestawu skoro to taki syf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarahjoe Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Witam, Mam w SketchUpie zrobiony projekt elementu do wycięcia. Czy da się go wyciąć prosto ze SketchUpa, czy muszę to zrobic w AutoCADzie lub Maji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi