Jump to content

www.aerograf-fengda.pl

Aerograf-fengda
 Share

Recommended Posts

Rada: Jako prubne farby (na papier)

trzeba by popracować nad ortografią skoro to oficjalna strona, To bardzo się rzuca w oczy!

I brudne dłonie na głównym zdjęciu też jakoś nie przekonują,nawet jesli mają przedtawiać kogoś robiącego pazurki czy tatooo. Ja wszędzie widywałem takch artystów w rękawiczkach jednorazowych. Nie mówiąc o higienie pracy....

zdjęcie może też sugerować,że sprzedajecie aerografy niekompletne....chyba wiadomo o czym mowa.

Tak to może wyglądać w zaciszu mieszkania czy pracy ale jako reklama? hmmmm do przemyslenia. Mnie nie przekonało...

Reszta wydzie w praniu.

Rada: Jako prubne farby (na papier)

trzeba by popracować nad ortografią skoro to oficjalna strona, To bardzo się rzuca w oczy!

Ortografia na stronie to żenada i kompromitacja. Zapewne całośc była tłumaczona z czeskiego przez tłumacza google, ale błędów można wskazać... setki...

Ceny też nie powalają. Przynajmniej jeśli chodzi o farby - jeśli chcecie wejść na rynek to muszą być na początek ostre promocje...

Dzień dobry,

przepraszam za błędy ortograficzne ale eshop przetłumaczyłem szybko, aby móc sprzedawać, błędy ortograficzne będe powoli naprawiać. W sprawie zdjęcia to te zdjęcie wybrał właściciel.

Pozdrawiwam

Witam,

BD-130 są na allegro po tej cenie ale nie wszystci mają wszystkie czesci zamienne do produktow, i dużo robia kopie, i my mamy orignalne produkty rowno od producenta. Mamy i serwis naszego sortimentu. Nasze produkty są bardzo wytrzymale i o wysokiej jakości.

Miłego dnia

Dzien dobry,

juz mamy towar na magazynie, mozecie bez problemow zamawiac produkty. W poniedzialek normalnie bedzemy wysylac paczky. Fengda jest w 100% oryginal i mamy wszystkie czesci zamienne do naszego towaru. Bezplatny serwis do naszy produktow.

Zapraszamy do nas,

Aerograf-fengda

Witam,

prepraszam za ta ortgrafie, ale teraz mam malo czasu bo robie reklame i tlumaczenie muszalem zrobic za 1 tydzien. To z tego powodu wyglada strona tak jak wyglada. Jak zrobie reklame to ta ortografie naprawie powoli.

Milego dnia,

Patrik Knap

• 3 weeks later...