Apache Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Chciałbym zaprezentować model HMMWV. Trynka jest to polski prototyp na bazie m1025. Moje przeróbki: -polskie radio i system wykrywający skażenia -karabin wkm-b i osłona strzelca, przerobiony właz -numery rejestracyjne Jest to mój pierwszy model: -malowany aero (choć jeszcze z braku wprawy nie w całości) -przerabiany -w trójbarwnym kamo -w całości washowany, stąd w niektórych miejscach nie jest równo starty. Z tego względu proszę o wyrozumiałość. pozdrawiam Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Nie znam się, bo to nie mój rejon zainteresowań modelarskich ale mi się podoba, rzadko spotykane barwy biało-czarne, przynajmniej nie widziałem jeszcze takiego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 -malowany aero (choć jeszcze z braku wprawy nie w całości) A szkoda, bo kamo wyglądają fatalnie, chyba że oryginał był malowany ławkowcem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 A to nie był przypadkiem wytwór grudziądzkiego WZU ( trynka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Tak. Ma nawet numery WZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi