Karol_Max Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Witam Model skończony dawno, myślałem że uda mi się do niego dorobić jakąś dioramkę ale nie wyszło W modelu zostało wprowadzone wiele przeróbek, wszelkie kable w silnikach, zbiornik paliwa od podstaw, komora silnika tylnego oraz komory zawieszenia tylnego .Poprawione golenie zawieszenia. Sporym problemem było obciążenie do wystarczająco, upchałem ołowiu gdzie się dało a i tak ledwo stoi na przednim kole Z modelu jestem zadowolony bardzo, ale jeśli miał by ktoś uwagi to wypisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Witaj, Nie jestem specjalistą od maszyn niemieckich niemniej bardzo podoba mi się Twój model. Też mam go gdzieś w magazynie jednak sporo słyszałem negatywnych opini na temat spasowania skrzydeł. To prawda? Pozdrwaiwam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2013 Dzięki No z tymi skrzydłami to nie do nie do końca prawda, ja nie miałem z nimi najmniejszego problemu mnie jedynie wpienił praktyczny brak komór zawieszenia głównego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Bardzo fajnie "pootwierany" model, dziwnie troszkę wyszło kolorystyka, a brak washana górnych powierzchniach (chyba, że jest taki delikatny) powoduje, iż model troszkę wydaje się płaski i gubi swoją ciekawą sylwetkę. Mimo wszystko model się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Zajefajny model robiłem takiego samego tylko że w wersji z podwójną załogą Pozdro z MR.Łambinowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 Miło że się podoba Wash na górnych powierzchniach jest ale na fotkach nie wiem czemu go nie widać, w rzeczywistości jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi