maszynista93 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Witam dawno nie dawałem nic ze swoich modeli i jeszcze przez jakiś czas nic nie będzie ale żeby nie było że nic się nie dzieje to pokażę czym się aktualnie zajmuję ...na fali 72-jek athlona5 w tym jego ostatniego wspaniałego modelu - "saperski T-72" model to typowa Zvezda bez dodatków, jedynie układ kostek ery został nieco zmodyfikowany w celu poprawy realności i polepszenia wyglądu .. i jak ? Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 .. i jak ? No może być A tak serio, bardzo ładna 72, ładnie ubrudzony. Jedyne do czego się przyczepie to nienawiercona lufa karabinu oraz niedopracowane wyrzutniki granatów dymnych i skrzynki na wieży. Poza tym świetny model, gratuluję! Cytuj
Tremac Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Jak dla mnie to za ladny reszta wyglada znakomicie Pogratulowac tylko. Cytuj
athlon5 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Witaj Maszynista..nie rób tu propagandy Mój "saper"nie spodobał się ale Twoja 72-ka pokazuje,ze i ze zwiezdy można sporo wycisnąć No i te ruskie kolorki...super Cytuj
bazylms Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Mnie się podoba, szczególnie brudzenie. Cytuj
imek46 Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Ze zwezdy da się dużo wycisnąć. Zwłaszcza ostatnio robią fajne modele. Choćby T-80 BV i UD czy T-90 (wg mnie rewelacja) Twój model klasa. Powiedz kostki sam dorabiałeś czy jakieś zestwowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi