maszynista93 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Witam dawno nie dawałem nic ze swoich modeli i jeszcze przez jakiś czas nic nie będzie ale żeby nie było że nic się nie dzieje to pokażę czym się aktualnie zajmuję ...na fali 72-jek athlona5 w tym jego ostatniego wspaniałego modelu - "saperski T-72" model to typowa Zvezda bez dodatków, jedynie układ kostek ery został nieco zmodyfikowany w celu poprawy realności i polepszenia wyglądu .. i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 .. i jak ? No może być A tak serio, bardzo ładna 72, ładnie ubrudzony. Jedyne do czego się przyczepie to nienawiercona lufa karabinu oraz niedopracowane wyrzutniki granatów dymnych i skrzynki na wieży. Poza tym świetny model, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Jak dla mnie to za ladny reszta wyglada znakomicie Pogratulowac tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Witaj Maszynista..nie rób tu propagandy Mój "saper"nie spodobał się ale Twoja 72-ka pokazuje,ze i ze zwiezdy można sporo wycisnąć No i te ruskie kolorki...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Mnie się podoba, szczególnie brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Ze zwezdy da się dużo wycisnąć. Zwłaszcza ostatnio robią fajne modele. Choćby T-80 BV i UD czy T-90 (wg mnie rewelacja) Twój model klasa. Powiedz kostki sam dorabiałeś czy jakieś zestwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi