mimi123 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Witam, oto kolejny model mojego chłopaka, myślę że widać poprawę od czasu B- 17. Oczywiście pierwszą zmianą jest skala, z 1:72 na 1:48, ale myślę że w wykonaniu też można zauważyć znaczne różniece? Co o tym uważacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Chociaż mistrzem fotografii,to nie jesteś...tak jak i ja zresztą ...to model jak dla mnie wizualnie-SUPER FAJNY-podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Ja takiego cieniowania powierzchni nie zrobię, chociaż sklejam i maluję od lat, ale niezmiennie staram się połówki kadłuba obrabiać i szpachlować - osłona pierwszego wirnika... poznęcałbym się także nad kalkami na osłonie drugiego wirnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimi123 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Dziękuję za cenne uwagi, na pewno zostaną przekazane do wykonawcy śmigłowca... no i przyznam się że rzeczywiście nie jestem mistrzem fotografii, ale jak to się mówi trening czyni mistrza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Witam,chodzi poprostu o to,żeby foto obiektu,który chcemy ludziom pokazać...było na jakimś jednolitym tle....bo tak jak jest w twoim przypadku...śmigłowiec gubi się i rozmywa w gąszczu różnych barw-tak mnie tu kiedyś nauczono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi