Agnieszka Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Cześć wam Chciałbym uaktualnić swojego avatara, ale za nic nie mogę osiągnąć wymaganych 3kb Proszę o poradę, z jakich programów korzystacie. Jak podejrzałam wasze avatarki to przy nominalnej wielkości macie po 2,5 kb, a ja konwertując na wszystkie sposoby osiągam 25 kb ! A może by tak zwiększyć limit na wielkość avatara ? Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Rozmiar pliku nie ma tutaj jakiegoś większego znaczenia (np. mój ma 65 kb). Jeżeli nie uda ci się załadować go z twojego dysku, wrzuć go na jakiś serwer hostujący zdjęcia i podlinkuj. U mnie zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nizwa Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 nice post __________ rehman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi