ministersan Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Witam Pomimo niedokończonych warsztatów kilka modeli udało mi się dokończyć. Zanim ujrzą światło dzienne postanowiłem potrenować fotografowanie. Do tego celu posłużył mi pancerniak (pierwszy jaki zrobiłem)m lekko odświeżony. Prosto z pudła, malowany pędzlem. Lufy jeszcze do nawiercenia i muszę dorobić anteny. Kiedyś model miał już sesję na Modelworku, ale słabą - oto takie odświeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 całkiem fajny tylko czy te skrzynki nie podpadały by w czasie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 całkiem fajny tylko czy te skrzynki nie podpadały by w czasie jazdy Powiedzmy, że podczas postoju na chwilę zostały położone ... a serio, chciałem do zdjęć przełamać trochę monotonię kolorystyczną jakimś drobnym akcentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 całkiem fajny tylko czy te skrzynki nie podpadały by w czasie jazdy Powiedzmy, że podczas postoju na chwilę zostały położone ... a serio, chciałem do zdjęć przełamać trochę monotonię kolorystyczną jakimś drobnym akcentem. nie no jak najbardziej skrzyneczki pasują tylko można by je było na przyszłość jakimś sznurkiem obwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Jedna uwaga, karabin jest do góry nogami - już poprawiłem, zdjęć nowych nie będę dawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Dobrze że już ten KM obróciłeś. A tak to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi