Twitch Napisano 18 Lipca 2013 Autor Share Napisano 18 Lipca 2013 Ładnie to wygląda Janusz .Kładziesz jakieś filtry czy dajesz sido i sam wash,by nie ściemniał zbyt mocno. Myślę nad jakimś jasnym filtrem jeszcze... no i przede wszystkim nad ładniejszymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Janusz prośba - ujawnij farby które zastosowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Lipca 2013 Autor Share Napisano 18 Lipca 2013 Janusz prośba - ujawnij farby które zastosowałeś. Napisałem przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 ło matko faktycznie, wczęśniej coś mi źle wyświetlało i nie było opisu farb a teraz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Elegancko to wygląda, dobrze, że wybrałeś ten schemat malowania Czekam na więcej Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Fajny. Trzeba tylko kolorom trochę "życia nadać" bo blade jakieś. Ale to już mówiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Witam Dawno nic nie pokazywałem z moich warsztatów no ale wakacje i inne bla bla bla. Prace nad Stugiem chylą się ku końcowi jeszcze kilka poprawek mniejszych lub większych... jedno co mnie zmartwiło to fakt że urwał się jeden stelaż na boczne osłony i zniknął bez śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 To zostaw go tak, będzie ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi