powerpablo Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Witam. Ostatnie moje poczynania...miłego oglądania. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Witaj! Samochód sam w sobie nie robi na mnie wrażenia, ale jeśli chodzi o model i jego wykonanie to jak najbardziej wzorowa robota, no i ten kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Kolorek fajny, ale siatka w przednim zderzaku i grilu powinna być czarna. No i jakoś koła dziwnie wyglądają jakby nie pomalowane a może efekt fotek. Ps. Drzwi do góry bo się nie chcą domknąć czy tylko mój ma taki feler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo fajny, czysto zlozony model. Dla mnie tez felgi wygladaja na niepomalowane i brakuje mi czarnych uszczelek w drzwiach. Ale poza tym naprawde dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Drodzy koledzy dzięki za komentarze i opinie. Co do modelu a przede wszystkim do grila oraz felg to wzorowałem się na modelu Mercedesa SLS AMG Elecric Drive. Tak więc gril jest w kolorze nadwozia natomiast z felg zmyty został fabryczny chrom i zastąpiłem go białym matowym kolorem. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 A czym malowałeś kastę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 SLS Electric drive jest tak paskudnym autem... Wygląda jak "ekskluzywna" zabawka z kiosku ruchu "Wyprodukowani w ChRL". Lakier jak najtańszy, rakotwórczy plastik... Wracając do twojego modelu - dla mnie jest bardzo Szczerze wolałbym mieć taki model, niż wersję 1:1. Cieszył by oko, a nie wywoływał ból Bardzo podoba mi się lakier, bo chyba wyszło to, co miało wyjść. Według mnie idealna powierzchnia i fajnie się na tym układa światło. Prawe przednie drzwi odstają, ale sam teraz "raduję się" modelem z revella, to wiem, że wypraski byly robione chyba przez 2 różne firmy leżące na dwóch półkulach... Ogromny plus za to, że musiałeś zapewne masę pracy w spasowanie zarówno drzwi, jak i innych elementów. Grill trzeba by oglądać w rzeczywistości, bo zdjęcia mają swój urok i nie oddają często tego, co widzi ludzkie oko. Myślę, że w rzeczywistości musi się to prezentować bardzo fajnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 A czym malowałeś kastę? Kastę malowałem farbami ALC. Dokładnie malowałem w następującej kolejności: Wiadomo pierwszy był podkład następnie: 1. Gloss Black Base ALC-305 2. Bright Silver Candy Base ALC-701 3. Candy Electric Blue Enamel ALC-709 tak to wygląda. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo ładnie pomalowane autko a jak ze składalnością? Niby nie wszystko pasuję do siebie , to prawda? Chciałem pytać o farby ale juz jest odpowiedź Gratuluję super auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi