Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiś czas temu popełniłem kolejną (chyba ostatnią) dioramę z cyklu Afganistan.

Niektórzy może ją już widzieli.

A prezentuje się tak:

_IGP5282_zps843fbf3e.jpg

_IGP5281_zpsbdf590a1.jpg

_IGP5277_zpsb06dbb80.jpg

_IGP5278_zpsb1998c13.jpg

_IGP5274_zps9bdfcdca.jpg

_IGP5275_zps9ec512a7.jpg

_IGP5271_zpsb4f34c4d.jpg

_IGP5272_zpsc275409e.jpg

_IGP5273_zps0b84d598.jpg

_IGP5269_zps6890d101.jpg

_IGP5268_zps1bff869d.jpg

Miłego oglądania .

Napisano

No i mamy trylogię ,gratulacje

super wyszło ,

ARNI44

Napisano

cieszę się, że się podoba

Napisałem, że chyba to ostatnia z tego tematu.

Jednak temat afgański widać "leży mi". Wszystkie trzy dioramy były pozytywnie odbierane, podobały się, więc może jeszcze kiedyś, coś w tym temacie .

Co do figurek to kupiłem na którejś giełdzie i są to figurki ze stałymi główkami.

Dodam tylko, że pojazd to T-62 Trumpetera. Bardzo dobry model, lekko wzbogacony moimi przeróbkami (instalacja paliwowa, fragment metalowy błotnika, itp.)

Napisano

Wcześniej oglądałem na telefonie, ale teraz dochodzę do wniosku, że powinieneś pokusić się o zdjęcia plenerowe? Tutaj masz trochę ciemnawe tło. No i można by dodać więcej kolorów na twarzach (np. usta). Nie mniej jednak moje zdanie podtrzymuję - super:)

Napisano
Wcześniej oglądałem na telefonie, ale teraz dochodzę do wniosku, że powinieneś pokusić się o zdjęcia plenerowe? Tutaj masz trochę ciemnawe tło. No i można by dodać więcej kolorów na twarzach (np. usta). Nie mniej jednak moje zdanie podtrzymuję - super:)

Dobry plener nigdy nie jest zły , czekam na lepszą pogodę.

Napisano

Bardzo udana praca. Fajnie wymalowane mundury. Z reguły na zbliżeniach figurkin ie wygladają za dobrze, ale twoje nie mają czego się wstydzić.

Napisano

Dioramka cud miód.

Miałbym prośbę, mógłbyś pokazać zdjęcia wszystkich Afganów od 1 do 3 obok siebie dla porównania i zobaczenia tej historii.

Napisano

Dzięki kapral, przepiękna trylogia. Moim zdaniem jedne z najlepszych makiet, i wszystkie są se sobą grubo powiązane. Można je było wszystkie naraz wystawić pt. ,, Trylogia Mój Afgan".

Napisano

Bardzo fajna. Szkoda że skończyłeś po festiwalu w Krakowie, gdzie będzie można zobaczyć w najbliższym czasie na żywo

Napisano

Gumowy01, myślę, że najbliższym terminowo miejsce w którym możemy się spotkać jest 7-8.09 Jaworzno.

Jeżeli tylko nic niespodziewanego nie nastąpi to będę.