kapral Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Jakiś czas temu popełniłem kolejną (chyba ostatnią) dioramę z cyklu Afganistan. Niektórzy może ją już widzieli. A prezentuje się tak: Miłego oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Podziwiam z otwarta geba.Super scena. Takie pytanie-skad figurki a w zasadzie glowki-Hornet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 No i mamy trylogię ,gratulacje super wyszło , ARNI44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 świetna robota, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 cieszę się, że się podoba Napisałem, że chyba to ostatnia z tego tematu. Jednak temat afgański widać "leży mi". Wszystkie trzy dioramy były pozytywnie odbierane, podobały się, więc może jeszcze kiedyś, coś w tym temacie . Co do figurek to kupiłem na którejś giełdzie i są to figurki ze stałymi główkami. Dodam tylko, że pojazd to T-62 Trumpetera. Bardzo dobry model, lekko wzbogacony moimi przeróbkami (instalacja paliwowa, fragment metalowy błotnika, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Wcześniej oglądałem na telefonie, ale teraz dochodzę do wniosku, że powinieneś pokusić się o zdjęcia plenerowe? Tutaj masz trochę ciemnawe tło. No i można by dodać więcej kolorów na twarzach (np. usta). Nie mniej jednak moje zdanie podtrzymuję - super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Wcześniej oglądałem na telefonie, ale teraz dochodzę do wniosku, że powinieneś pokusić się o zdjęcia plenerowe? Tutaj masz trochę ciemnawe tło. No i można by dodać więcej kolorów na twarzach (np. usta). Nie mniej jednak moje zdanie podtrzymuję - super:) Dobry plener nigdy nie jest zły , czekam na lepszą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo udana praca. Fajnie wymalowane mundury. Z reguły na zbliżeniach figurkin ie wygladają za dobrze, ale twoje nie mają czego się wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Dioramka cud miód. Miałbym prośbę, mógłbyś pokazać zdjęcia wszystkich Afganów od 1 do 3 obok siebie dla porównania i zobaczenia tej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 13 Lipca 2013 Autor Share Napisano 13 Lipca 2013 Proszę bardzo erykqaz. Masz zestawienie dla porównania. Kwiecień 2009 "Moj Afgan" - http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=29&t=6731 maj 2010 "Moj Afgan II" - viewtopic.php?f=81&t=21216 Miłego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Dzięki kapral, przepiękna trylogia. Moim zdaniem jedne z najlepszych makiet, i wszystkie są se sobą grubo powiązane. Można je było wszystkie naraz wystawić pt. ,, Trylogia Mój Afgan". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Bardzo fajna. Szkoda że skończyłeś po festiwalu w Krakowie, gdzie będzie można zobaczyć w najbliższym czasie na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Gumowy01, myślę, że najbliższym terminowo miejsce w którym możemy się spotkać jest 7-8.09 Jaworzno. Jeżeli tylko nic niespodziewanego nie nastąpi to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi