biver Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Mi chodzi o miejsce osmolenia, jego intensywność i przede wszystkim kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Nie zaglądałem tutaj kilka dni, a widzę, że wywiązała się mała dyskusja. Dziękuję za zainteresowanie. Biver, jeśli to nie będzie problem to poproszę o fotki tego miejsca, jeśli takie masz, bardzo chętnie porównam. Ja robiąc to miejsce posiłkowałem się tym zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biver Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Proszę bardzo http://www.fotosik.pl/u/biver/album/1483046 Miałem nadzieje zrobić w dzień przy innym słoneczku ale czas pozwolił dopiero późnym popołudniem i foty lekko w cieniu. Mam RAW-y ze słonecznego dnia lecz to już na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Grzesiu nie wiem jak ja to zrobiłem, że przeoczyłem ową galerie. Podoba się. Miły dla oka. biver z tych zdjęć co podesłałeś mało co można wywnioskować. Zdjęcia w świetle słonecznym, a pochmurnym różnią się w dużym stopniu. A te Twoje wydają mi się przepalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biver Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Nie wydaje się ale są przepalone ;) Dokładniej o 1Ev. Zrobiłem to z premedytacją żeby wydobyć kształt. Słońce niestety w tym momencie było dokładnie za samolotem i to dosyć nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi