konrad25 Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Witam serdecznie. W tej czesci forum jestem nowy. Za pisownie przepraszam ale pisze z u.k. mam na swoim koncie kilka fotek wrzuconych w czesc poswieconej pojazdom wojskowym ale to tylko przerywnik w moich glownych pracach, krore sa poswiecone lotnictwu polskiemu wszystkich epok. Generalnie to co lata lub latalo z szachownica jest brane pod uwage. Na poczatek wybralem ''SZTURMOWIKA'' bo akurat te zdjecia mialem obrobione. Zgory przepraszam za jakosc tych zdjec ale niestety nie jestem profesjonalista w tej dziedzinie. Mam nadzieje ze cos sie na nich da zobaczyc. No to lecimy: created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Bardzo ładny podoba się . Ja ostatnio takiego zrobiłem ale w 1/72 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Uwielbiam tą maszyne a w Twoim wykonaniu nie mogę jej nic zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Powiem szczerze.... Nie mogę o nim powiedzieć nic... złego a gdybym miał pisać dobrze, to dostałbym bana za zbytnie rozpisywanie się... SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Ładny model, ale strasznie się błyszczy przez co to psuje efekt tych okopceń. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi