skikut87 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Witam, ostatnio za często tu nie zaglądam a to z racji takiej, że praca wypełnia mi wszelki wolny czas a co za tym idzie mam coraz mniej czasu na modele. Jednak udało mi się gdzieś w okolicach Lutego kupić i rozgrzebać takie coś z AFV i tak sobie go powoli dłubię aż do dziś. Model niby jest praktycznie w ostatniej fazie ale tak jak mówię przy moim teraźniejszym tempie zejdzie mi pewnie jeszcze miesiąc... A sam warsztat ma na celu pokazanie, że żyję Edytowane 10 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Wygląda jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Daniel akurat wczoraj o tobie myślałem Fajna praca wszystko z umiarem i ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 heh miło to słyszeć, że ktoś jeszcze o mnie pamięta Twitch ;) niestety projekt na którym obecnie jestem sprawia, że ja już powoli sam o sobie zapominam:) Tak czy siak cieszę się, że model przypada do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Super. Czym malowałeś rączki narzędzi, wyglądają jak prawdziwe drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Ładnie pomalowany. Czyżby jakaś budowa tak ci czas wypełnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 Super. Czym malowałeś rączki narzędzi, wyglądają jak prawdziwe drewno? Mieszanką farb vallejo ale nie pamiętam dokładnie kolorów wyjąłem je z szuflady na oko ( na pewno była w nich yellow ochre) a potem wash. Ładnie pomalowany. Czyżby jakaś budowa tak ci czas wypełnia? Niestety tak i będzie jeszcze gorzej w miarę postępu robót a jeszcze rok ma trwać ten wariacki projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Lipca 2013 Autor Share Napisano 23 Lipca 2013 Błocenie wstępnie zakończone Niestety podczas klejenia kół i ich błocenia superglu wyszedł na wierzch dając białą smugę :( Pierwszy raz mi się to zdarzyło,chyba musiałem za szybko chlapać błotkiem... no nic będę musiał to wyskrobać cyrklem podmalować i obłocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Błocenie bardzo realistyczne. Psikałeś aero w pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Lipca 2013 Autor Share Napisano 23 Lipca 2013 nie, średni dość sztywny pędzel i ,,strzelałem,, z ręki - odginając włosie i puszczając pod danym kątem. Minus jest taki, że ma się potem strasznie brudnego palca jeśli się nie używa rękawiczek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 super zmalowany i pobrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Brudzenie pierwsza klasa! też jestem fanem metody "z ręki"...jakkolwiek to brzmi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi