figfan Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Lipca 2013 Autor Share Napisano 15 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Wygląda jak z drzewa wystrugane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Lipca 2013 Autor Share Napisano 16 Lipca 2013 moze tak, ale nie mowimy teraz o twoich figurkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mord0r Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Pięknie to wygląda. W wykonanie takiej figurki trzeba było włożyć naprawdę, sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 no ja tam nie wiem ale 1 mundur oporządzenie cienie etc - zajefajnie totalnie mi szczęka opadła 2 twarz dla mnie za mało wygładzone cienie i na zdjęciach nie wygląda naturalnie moim zdaniem ale szacunek bo ja sie nigdy za takiego wielkoluda nie wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Jestem zwolennikiem technik olejnych - przynajmniej jeśli chodzi o twarze, pewnie dlatego, że gorzej sobie radzę z trudną techniką akrylu. Powiem tak: munduru już nie ruszaj, ale chyba należy nieco złagodzić różnice między światłami i cieniami twarzy. Najłatwiej przez "przygaszenie" świateł. Wtedy Dick Winters przestanie być jak Kolega klondike zauważył 'drewniany'. Skoro to "galeria" oznacza, że model uznałeś za skończony ale... pomyśl o tym, bo malowanie reszty postaci daje niezbity dowód, że wiesz co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Nie znam się figurkach, ale jako obserwator powiem że Mundur pomalowany pierwsza klasa:) Twarz do mnie za to nie przemawia, jak z drewna wygląda wyciosana. Ale munduru pozazdroszczę. Jest potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi