VVitek Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Witam wszystkich! Chciałbym wam zaprezentować moje modele Subaru: Subaru Impreza 98 WRC(TAMIYA): Subaru Impreza 01 WRC(TAMIYA): Subaru Impreza 05(FUJIMI): Subaru Impreza 03 WRC(HELLER, inne niż oryginalne malowanie): Subaru Legacy B4(FUJIMI): Oprócz Subaru skleiłem także: Toyota Celica(TAMIYA), Toyota Mark II(FUJIMI), Toyota Corolla WRC(TAMIYA), Lancia Stratos(ITALERI), Fiat 131(ITALERI), Mercedes A(REVELL), Opel Astra(TAMIYA), Peugeot 206 WRC(TAMIYA), Peugeot 307 WRC(HELLER), Renault Megane(FUJIMI), Mitsubihi Lancer evo 6 WRC(TAMIYA), Mitsubishi Lancer evo 7 WRC(HELLER), Citroen 2cv(TAMIYA). I ciężarówki: Renault Magnum, Daf 95, Man TGA, 2x Mercedes Actross, 2x Volvo fh16, Steyr Grenn Class, Scania 144L, Peterbilt, Freightliner (wszystkie ITALERI) Moja kolekcja (plastkiki + modele metalowe) Jak chcecie to wstawie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Koleś, twoja kolekcja jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Kolekcja przecudna Jak możesz to pokarz reszte truków ile lat to zbierał i składałeś?? Pozdrawiam-Wojciechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 jutro wstawię fotki Pierwsze autko (metalowe) dostałem podobno jak się urodziłem (nie pamiętam hehe) i była to biała Lancia którą nadal mam A więc zbieram 17 latek Jeżeli chodzi o modele plastikowe to pierwszy model (Renault Megane) Skleiłem jakieś 5 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Jacie pierdziu, ładnie tego masz, to chyba ładnie pieniążki poszły na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Kolekcja ładna ale na pierwszym i drugim modelu czyli subarka 98 i 01 nie widzę linii podziału blachy. Na tym modelu 01 kalki są trochę źle położone oraz widać klej gdzieniegdzie. I jak się nazywa ten lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Miło wśród tych wszystkich wielokołowych olbrzymów zobaczyć coś osobowego, a w szczególnoście rajdóweczki. Zaiste imponująca kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Modeliki superek;) bardzo mi sie podobają;] ja mam kolekcje 1/24 bburago:P ale metale wiec nie wrzucam;) A jeśli mozna prosić o fotki stratosa;) Pozdro Ps. Widze ze masz Chevroletta El Camino '65 z Maisto... Gdzie go dostałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 13 Września 2007 Autor Share Napisano 13 Września 2007 Niemożliwe że nie wiedzisz Co do dwóch pierwszych Subarynek to były to jedne z moich pierwszych modeli dlatego nie są super dokładne... Sorki za opóźnienie ze zdjęciami ciężarówek. STRATOS: i ciężarówki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Witek ładne ciężarówki, szkoda tylko że nie pomalowałeś ich chodziarz sprejem takim jak np.Motip, na nie których widać ślady wyciśniętego kleju ,mogłeś zeszlifować i pomalować kabinę przynajmniej, tak jak jest fabrycznie zrobiona. Ale ogólnie to spoko, plus za wykonanie tych najważniejszych modeli. P.s teraz to jakaś, naczepa by się sprzydała co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 29 Października 2007 Share Napisano 29 Października 2007 heh niezła kolekcja kurcze co ja piszę! GRUBA kolekcja!!!! A taką Subarkę 01 też mam fotki zamieszczone na forum pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 30 Października 2007 Autor Share Napisano 30 Października 2007 Mój Citroen Xsara przeszedł małą renowację: Malowanie wersji z 2005 roku. Ma może ktoś kalki do tego Citroena? fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 NO no troche tego masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 KrIsto Ty specjalnie to robisz na złość czy co bo już nie rozumiem... Weź człowieku popatrz kiedy był ostatni post... Ręce opadają... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 NO no troche tego masz Kolega actrosa ? bo takie bezsensowne posty że normalnie ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi