jmx62 Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Witam! Od swojego syna dostałem z Jego pierwszej pensji "kaczkę po japońsku" czyli J7W1 Shinden z Hasegawy 1:48. Stareńki model, wypukłe linie-już przerobiłem. Czy ktoś z szanownych Kolegów widział/słyszał o jakichś dodatkach do tego modelu(blaszki, żywice itp.)? I ewentualnie gdzie to dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Odgrzewanie kotleta. Sezon wakacyjny się skończył, może znawcy tematu powrócili do domów i zasiądą przed kompem? Ponawiam wcześniejsze pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Do 1:48 nic. 1:72 to Edek robi blaszkę... tyle że to w sumie nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 12 Września 2013 Autor Share Napisano 12 Września 2013 Dzięki Gerd. Może jak kiedyś Zoukei-Mura wypuści pomniejszony z 1:32 na 1:48 to i Edek coś wypuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Wystarczyło żeby Eduard przeskalował już produkowaną blaszkę 1:72, a jak wiesz jest do czego, Hasegawa od dawna tłucze 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 No tak, ale Edek to Edek a Hasa to Hasa. I to i to ma jakąś swoją dziwną politykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Rozumiem, że Shinden wjeżdza na warsztat bo... czekam. Ja przygotowuję się do niego w 1:72 wersji +/- W2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi