Desaxe Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Poszukuję zdjęć i wszelkich informacji (sylwetka poczna, wersja uzbrojenia/skrzydeł, numer seryjny) na temat Spitfirea'a IX, LW*M z 318 dywizjonu "gdańskiego" PSP we Włoszech. Latał nim porucznik Mieczysław Galicki. Maszyna miała nazwę własną ALINA, mam jedno foto i jedną miniaturkę sylwetki bocznej z nieznanej mi publikacji...: Dziś przyszłą paczuszka i chciałbym jej zawartość zrobic w tym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Co do modelu: uważaj na plastik, w moim F6F-5 (także Eduard) plastik bardzo nierówno pochłania farbę (miejscami gloss jest matowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 plastik pochłania farbę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Może trochę się źle wyraziłem u mnie to była wina przemrożonego sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi