drabik Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Cześć! Pytanie - kiedy można próbować go polerować - po ilu godzinach (dniach?). Dotknięty po jakichś 14 godzinach pozostawia na paluchach srebrny nalot... I przy okazji pytanie: przy nakładaniu zrobiła się na lakierze warstwa jakby zamszu; co ciekawe - po pierwotnym przerażeniu udało się go delikatnie zebrać miękkim pędzelkiem i już jakoś to wygląda... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 31 Lipca 2013 Autor Share Napisano 31 Lipca 2013 Dotknięty po jakichś 14 godzinach pozostawia na paluchach srebrny nalot... Niestety, zawsze tak będzie. To nie jest kwestia wyschnięcia. Sugeruję przejście na Gunze SM01. Super... nie powiem, żebyś mnie pocieszył... Cóż - nauczyłem się kolejnej rzeczy - mam model niedotykalny; bo oczywiście to, co zostało na palcach ładnie się przenosi na inne kolory... A - da się jakoś na to położyć kalki wogóle? SM01 rozumiem tych miłych numerów nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 RAV, który metalizer byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi