MrDyzio Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Skończona jakiś czas temu żywiczna figurka Nekromanty z Maow Miniatures w skali 28mm. Tak wyglądał w woreczku ;) Dodałem podstawkę z drobnego piasku, jakieś drobiazgi z szuflady i kawałek kory. Malowany akrylami Vallejo + washe Games Workshop. Wyszło tak: Może komuś się spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Są pewne podobieństwa do Autora co do fryzury Dla mnie przyjemny dla oka. Zgrabnie podmalowany - wydaje się większy niż owe 28mm. Kosa chyba z jakiś lekkich stopów lub koleś ma nie lada krzepę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Skała z kory (?) - palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Są pewne podobieństwa do Autora co do fryzury Dla mnie przyjemny dla oka. Zgrabnie podmalowany - wydaje się większy niż owe 28mm. Kosa chyba z jakiś lekkich stopów lub koleś ma nie lada krzepę.... Fryzura była kryterium wyboru figurki Miło, że przypadł do gustu. Koleś jest twardzielem więc i kosa mu nie wadzi Skała z kory (?) - palce lizać! Ano z kory. Nie polecam konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi