łysy Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Po wakacyjnej przerwie, wypacykowałem gotowego już Corsaira i zrobiłem mu małą sesję. Model to znany wypust Tamiya. Od siebie dodałem trochę przeróbek(m. in. kabina, światła, powierzchnie sterowe, troche kabelków).Malowanie wykonane Pactrami, oznaczenia z Pin-up girl - kalkamanie AMD. Teraz trzeba nabrać ochoty i jechać z kolejnymi rozpoczętymi tematami, leżą na biurku P-38 i Mi-2. Cytuj
GEM Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Bardzo ciekawie zrobiony model. Bardzo ładnie zaaranżowane zdjęcia. Gratutuję. Gdzie będzie można go zobaczyć na żywo? Cytuj
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Teraz trzeba nabrać ochoty i jechać z kolejnymi rozpoczętymi tematami, leżą na biurku P-38 i Mi-2. ...czekamy,czekamy... .....a model super wykonany Cytuj
Desaxe Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Bardzo ładny Korsarz, fajny wybór malowania i "brudzing" nałożony z rozsądkiem Ta maszynka jest na liście moich do sklejenia i mam nadzieję, że będzie przynajmniej po części tak ładnie zrobiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi