łysy Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Po wakacyjnej przerwie, wypacykowałem gotowego już Corsaira i zrobiłem mu małą sesję. Model to znany wypust Tamiya. Od siebie dodałem trochę przeróbek(m. in. kabina, światła, powierzchnie sterowe, troche kabelków).Malowanie wykonane Pactrami, oznaczenia z Pin-up girl - kalkamanie AMD. Teraz trzeba nabrać ochoty i jechać z kolejnymi rozpoczętymi tematami, leżą na biurku P-38 i Mi-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Bardzo ciekawie zrobiony model. Bardzo ładnie zaaranżowane zdjęcia. Gratutuję. Gdzie będzie można go zobaczyć na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Teraz trzeba nabrać ochoty i jechać z kolejnymi rozpoczętymi tematami, leżą na biurku P-38 i Mi-2. ...czekamy,czekamy... .....a model super wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Bardzo ładny Korsarz, fajny wybór malowania i "brudzing" nałożony z rozsądkiem Ta maszynka jest na liście moich do sklejenia i mam nadzieję, że będzie przynajmniej po części tak ładnie zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi