Dafxf1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam, Jest to mój drugi model i wydaje mi się, że wyszedł mi trochę lepiej niż pierwszy. Zapraszam. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 O kurde, z zewnątrz to malinka . Tylko wnętrze troche niedokładne ale pozatym jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Straszny kontrast pomiedzy wykonaniem na zewnatrz i w srodku. Pierwsze zdjecie wymiata , wyglada niemal jak prawdziwy. W srodku niestety razi brak maskowania podczas malowania foteli i wyglada to wszystko strasznie plastikowo. Wrzuc jak mozesz kilka wiecej zdjec,moze takich z blizszej odleglosci, zeby mozna bylo zobaczyc detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Jak na drugi model, to wyszło elegancko Ale... czy ja tam widzę jakieś niepomalowane plastiki, leniuchu? Ta leżanka za fotelami (jak źle napisałem - zbesztać mnie, na truckach się dobrze nie znam :( ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Widze kilka elementow ewidentnie nie pomalowanych, ale ogolnie swietny Actros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Dziękuję za opinie. Jeśli chodzi o wnętrze to takie malowanie było zamierzone. Nowe zdjęcia: Zdjęcie z budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Oj, brzydkie te niepomalowane plastiki Model ładnie, czysto sklejony, a przez te niepomalowane elementy bardzo cierpi. Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Proszę o usunięcie, nie ten guziczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Po co malować element, który w odpowiednim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Po co malować element, który w odpowiednim kolorze? Pewnie dlatego, zeby przestalo wygladac jak zabawka. Zobacz jak to wyglada przy innych modelach, np rajdowych gdzie cale zawieszenie znika pod plytami ochronnymi a i tak jest malowane. Poza tym po co wkladac tyle serca w kaste, ktora wyglada bardzo ladnie, a po wgladzie do srodka czar pryska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Po to żeby zamalować szpachlę której nie użyłeś. Kabina też była w kolorze mimo to ją pomalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja kabiny nie malowałem, tylko ją polerowałem pastą polerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kangurek Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Cześć Model fajny ale poszedłeś trochę po łatwiźnie. 1. brak blendy przeciwsłonecznej 2. krzywo zderzak przyklejony (ja też kleiłem tego mesia i cały dzień mordowałem się nad spasowaniem kabiny ze zderzakiem) 3. brak malowania powoduje że widać miejsca łączenia elementów z wypraskami( przed polerką westarczyło użyć drobnego papieru ściernego. 4.owiewka nad drzwiami kierowcy jest krzywo bo fabrycznie jest za długa i wystarczy ją skrócić i będzie cacy. 5. spojler dachowy powinien dotykać bocznych owiewek. Wystarczy troszkę więcej pracy i cierpliwości poza tym wyszedł całkiem nieźle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Blendę nad szybą przykleję, tylko musze poczekać aż lakier stwardnieje i musze wypolerować. Następne zdjęcia będą z blendą i naczepą. Przy następnym modelu się poprawie. Mógłbyś podesłać zdjęcia swojego "Mietka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Cześć, model byłby super, ale boli bardzo niedokładne spasowanie przodu do boków, ale tego się już nie poprawi. Co możesz zmienić to fotele, bo szpecą, lepiej całe brązowe albo beżowe. A poza tym wszystko git. Następny powinien być jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Dzięki, jeśli chodzi o spasowanie to nie jest najlepsze, ale i tak Mercedes wyszedł mi lepiej niż Daf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi