JBZ Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Festiwal znafców a nikogo nie bolą odwrotnie wklejone golenie i osłony podwozia. Może jest jeszcze szansa na zamianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Jak odwrotnie dobrze są, jedynie co to je za bardzo pochyliłem do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Festiwal znafców a nikogo nie bolą odwrotnie wklejone golenie i osłony podwozia. Może jest jeszcze szansa na zamianę? No faktycznie przeoczyłem skupiając się na temacie kolorystyki. Delikatne rozklejenie i będzie po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Delikatne rozklejenie i będzie po kłopocie. Szkoda czasu moim zdaniem. Lepiej skończyć i zacząć następny... Będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Apach'u jak poczekasz z oszkleniem to zrobię Vacu, dostałem ten sam model w prezencie. Mój będzie z koronami. Oszklenie w moim modelu za mocno soczewkuje, postanowiłem zrobić w wolnej chwili formę negatywową, wydaje mi się że powinna ona rozwiązać problem. Pozdrawiam Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Witam Wiatrochron prawdopodobnie jeszcze zmienię, wiem, że na tym etapie wydawać to się może bez sensu, ale jednak wole zmienić po to żeby jednak ten model był trochę lepszy. To z kwesti merytorycznych zostanie tylko za ciemny zielony we wnętrzu i odwrotnie przyklejone drzwi od aparatu. Bo otarcia udaje mi się bardzo ładnie, podmalować i nie widać, że coś się odrapało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 No widzisz. Kabina będzie. TOMKU!!! DLA MNIE TEŻ!!!! A co do otarć to pamiętaj, że nie mogą być przypadkowe w miejscach, gdzie np. nie wyszedł Ci kamuflaż. Np. na oprofilowanie bloków cylindrów nie będzie to pasowało całkiem. Patrząc na zdjęcia oryginałów PRy XIX nie były aż tak "zciuchane" jak maszyny bojowe... Okolice silnika, przedziału foto. To miejsca najbardziej "eksploatowane" przez mechaników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi