Mors Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Cześć Dobrze Ci idzie z modelem Tak trzymać Jestem wieloletnim fanem NASCARa więc miło zobaczyć, że inni też w PL się tym sportem interesują. Moim zdaniem "rozmyte" napisy na oponach są delikatnie mówiąc "fuj"... daj normalne napisy Będzie o niebo lepiej Pozdro Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 12 Września 2013 Autor Share Napisano 12 Września 2013 Kiedy właśnie zależy mi na tym aby były rozmyte,będzie stał na podstawce, kawałku tory na którym będzie na badzie rozmyty napis i zależało mi żeby na oponach równierz rozmyte, chciałem pokazać dynamiczność akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiat126poznan Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 No pomysł fajny, czekam na efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Na moje oko, to napis powinien rozmywać się po całym kole, teraz widać że coś nie "halo" Pozdrawiam i tak - to jest gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Rabbit666 kierowałem się tym zdjęciem: Ale i tak poprawiłem swoje napisy, mam dwa warianty, na przodzie mniej rozmyty, a na tyle prawie po całym kole, które lepsze ? Zrobiłem również rozrząd i chłodnicę: I pomalowałem oraz usadziłem na miejscu pana kierownika, na razie bez głowy, ale niedługo będzie: I co nieco przy dioramce, najpierw zapiankowałem całość potem dałem warstwę kleju do płytek a na konie cekol, trzeba jeszcze oczywiście pomalować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Jak dla mnie oczywiście wariant z koła tylnego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Trochę przy podstawce porobiłem, wstępnie pomalowałem podkładem i zrobiłem trochę rozmyty napis na bande, na razie na sucho: Zaczołem również przerabiać kolektor wydechowy: Poskładałem całe wnętrze brakuje tylko deski rozdzielczej: Rozmyte napisy na kołach zostają tak: Kask kierowcy już prawie gotawy Karoseria dostała pięć warst lakieru: Już prawie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiat126poznan Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Ładnie ci to wyszło, czekam na dalsze postępy, bardzo ciekawy modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Dzięki już prawie końec Na dziś mam prawię skończoną podstawkę: Oraz deskę rozdzielczą: Musieałem dorobić parę przycisków po lewej stronie kierownicy i musiałem pomalować zegary własnoręcznie bo nie było żadnych naklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Trochę zrobiłem, zawsze do przodu Wykończenia karoserii czyli polerka i siateczki we wlotach: Zrobiłem wydech: I kierowce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Masakra! Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 No idealnie nie jest ale fajnie że się podoba I takie jedno zdjęcie złożonego kompletu choć na galerię prawdziwą trzeba jeszcze poczekać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 W sumie koncepcja mi się bardzo podoba. Moim zdanie wyszło super Jeszcze gdybyś go sobie w domu ustawił w taki sposób, aby światło maskowało "nierozmazane" felgi, było by idealnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi