mikemc Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Witam Fajnie że ktoś próbuje stworzyć coś fajnego na tym naszym skromnym poletku (coś innego oprócz przebierania psa za pająka). Z twoich odcinków wynika (porady, recenzje, inboxy) że masz ambicje do stworzeni czegoś większego niż zwykłego vloga. Coś podobnego do: https://www.youtube.com/channel/UCgva7gtxSHzyCk6i_tCQWhg https://www.youtube.com/channel/UCERZRnW_I0acIiDsORviL-Q https://www.youtube.com/channel/UCMu1cqlUE3WVcFk3wYbAi2w W każdym razie większa regularność w wydawaniem nowych odcinków na pewno pomoże. Na szczecie dla tych co posługują się językiem Szekspira, nie muszą się ograniczać tylko do "M jak miłość" ale też mogą sobie obejrzeć "Breaking Bad" lub "Gotham". Życzę powodzenia. Twój subskrybent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Przemo tak juz to jest jak ktoś chce zrobić cos dobrego dla innych niektórzy myślą że pozjadali wszystkie rozumy a tak naprawdę potrafią tylko krytykować. Jak dla mnie filmy są spoko i nie zwalniaj tempa czekamy z licznym gronem widzów na kolejne porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Fajna inicjatywa z tych tutoriali, ale na pewno nie jest to dla kogoś, kto będzie sklejał swój pierwszy model. Za duży natłok informacji na raz, zwłaszcza ten pierwszy odcinek. Pokazałem prawie całą chemię modelarską oraz narzędzia, które są zbędne na sam początek przygody z modelarstwem. Ale i tak dużo informacji potrafię z tego wynieść, rób dalej swoje, bo pomagasz w ten sposób wielu ludziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Ok, dzięki za opinie i komentarze... Tymczasem dwa kolejne filmiki już są Budowa, malowanie i "łedering" modelu Panzer II Jak wykonać pajęczynę na dioramie/pojeździe: Pozdrawiam i działam dalej Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Ok, dzięki za opinie i komentarze... Tymczasem dwa kolejne filmiki już są Budowa, malowanie i "łedering" modelu Panzer II Jak wykonać pajęczynę na dioramie/pojeździe: Pozdrawiam i działam dalej Przemo Przemo czy Ty w ogole ogladasz te filmiki PO nagraniu? Przeciez 3/4 czasu Twoje rece i obrabiany element jest kompletnie poza kadrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Oczywiście, że oglądam. Niestety zauważyłem, ważne elementy podczas budowy udało się pokazać i wytłumaczyć. Malowanie i weathering będą w 100 % w kadrze, pozmieniałem troszkę stanowisko pracy, żeby było lepiej widać. Dorwałem TV do kamerki, żeby mieć podgląd. Bo też mnie to zaczęło wkurzać Także sorki, wytrzymajcie... będzie gicior od następnej części. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Świetna powstańcza koszulka z Surge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaszek123 Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 A mnie się wsio podoba. Oglądam praktycznie od początku:) Może i nie jest wszystko na tip top ale nie zmienia to faktu, że Przemo dzieli się tym co umie i robi to jak najlepiej potrafi za co głęboki ukłon czoła:) Zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy lepszy.. tylko czemu siedzi w ukryciu. Dzięki tutkom Przemka wielu młodziaków może się nie dość że nauczyć to jeszcze nie odstraszyć. Sam raptem nie dawno wróciłem do klejenie i jak widzę tu na forum niektórych wyjadaczy to przeraża i w pełnym stopniu zniechęca na zasadzie "gdzie mi do takich cudeniek". A tak Przynajmniej przemek domowymi sposobami zachęca do wspaniałego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Oglądam Przemka Nit od początku z dużym zainteresowaniem,zdarzają się błędy ale nie ma problemu by je wyłapać jeśli ktoś także czyta a nie tylko kończy na wiedzy z YT.Przemo bynajmniej się dzieli technikami z innymi nie tylko tymi co zaczynają ale i z tymi co powrócili do modelarstwa po latach i próbują nowych technik.Teksty typu "sam umiem lepiej" ale tego nie widać,typowe.Nie chcę nie oglądam i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Jakoś ostatnio kolega Przemo znikł :( zaczął budowę Pkw II pół roku temu i cisza :( ktoś wie coś się dzieje z Przemkiem będzie kręcił dalej ? czy dał sobie już spokój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Czołem Będzie kontynuacja już za tydzień ! Niestety wcześniej zdrowie nie pozwoliło, szpital, operacja i tak generalnie dopiero dochodzę do siebie. Ale wszystko poszło jak trzeba i na pewno wracam na yt niebawem ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 To szybkiego powrotu do zdrowia życzę, najważniejsze, że wszystko poszło ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Czekam na kontynuacje filmu o Pz.II i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Dzięki ! Tymczasem kolejny odcinek pt: "Jak wykonać prostą podstawkę pod model". Zapraszam do oglądania ! Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Nooooo, Przemo witaj wśród żywych, myślę że teraz ruszysz z kopyta, gratuluje powrotu do zdrowia no i oczywiście kolejnego odcinka, na pewno skorzystam z twoich porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Dużo zdrowia. Czekamy na kolejne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Witam Wracam z NITem, właśnie trwa rendering i montaż kolejnego odcinka... jeszcze 30 tyś. klatek i wrzucam na youtube. Całe 45 minut radości Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 Witam Iiii już jest: troszkę dla początkujących, troszkę nowości. Tutorial z wykonywania śladów po wycieraczkach. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Bardzo fajnie, że wracasz mam nadzieję, że częściej będą odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam Jest już kolejny odcinek, mówiłem, że będzie częściej Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 faktycznie intensywność publikacji powala, tak jak mówiłeś "będzie cześciej", normalnie ruszyłeś z kopyta aż nie nadążam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam Przepraszam Was najmocniej, kamera kaput. Ale wrócę na kanał, nie wiem jak i czy wrócę, ale wrócę !! Tymczesem zapraszam na żywo: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Witam Wracam w nowej odsłonie, póki co testujemy... Pierwszy oficjalny stream modelarski !! Transmisje codziennie wieczorem ! Czat do waszej dyspozycji, można pytać - odpowiem na żywo ! Tu link do pierwszego strumyka: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Wróciłem ! A kolejny odcinek już w produkcji. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi