Jamat Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Dawno nic nie pokazywałem, więc przedstawiam Wam SWS 60cm Infrared Searchlight Carrier UHU od Lion Roar. W domyśle kiedyś stanie na podstawce ale to w przyszłości. Z całego serca mogę polecić wyroby Lion Roar czy tam Great Wall Hobby, szkoda że już nie produkują pancerki. Liczę że Wam się spodoba:D. Pozdrawiam Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Fajny model, rzadkie wyposażenie, łądne brudzenie - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Świetny model Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Ładnie pomalowany i ubrudzony. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Bardzo fajny, czekamy na podstawkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi